Video

Registratie van de Algemene ledenvergadering op de Voorjaarscontactdag van 26 maart 2022.

Lezing over gespreksmodel Positieve Gezondheid en zelfmanagement van leven met een chronische aandoening, door dr. Ria den Hartog. 

Lezing over onderzoek naar de dynamica van cellulaire systemen bij bindweefselziekten en de programmering voor herstel, door dr. Elham Bidar

 

Lezing over de RADAR-studie (studie naar vroege herkenning aneurysma), door prof.dr. H.J. Lamb.

drs. Marianne van Buul

Lezing Preïmplantatie genetische diagnostiek door drs. Marianne van Buul (UMCU).

Registratie van de Algemene ledenvergadering op de Voorjaarscontactdag van 27 maart 2021.

Dr. Justin de Jong
Lezing Borstkasproblematiek, door dr. Justin de Jong (AMC). Over vervormingen van de borstkas en de evt. gevolgen daarvan.
Michael Jacobs.

Professor Michael Jacobs, vaatchirurg in het MUMC vertelt tijdens de Marfan European Network bijeenkomst (MEN) over complexe aorta chirurgie bij mensen met Marfan syndroom.

Dokter Koolbergen houdt presentatie over de PEARS-procedure.

Dokter Koolbergen, hartchirurg AMC, vertelt op de Contactdag 2019 over de PEARS-procedure. Dit is een operatietechniek waarbij gebruik gemaakt wordt van een op maat gemaakte aortaprothese. PEARS staat voor 'Personalized External Aortic Root Support'.

Vivian de Waard geeft lezing tijdens de Voorjaarscontactdag 2019

Vivian de Waard vertelt in haar presentatie op de Voorjaarscontactdag 2019 over de stand van zaken van het onderzoek 'Resveratrol en aortaverwijding'. In dit onderzoek wordt gekeken naar de invloed van de stof resveratrol op de aortagroei bij Marfan patiënten. 

Ontvang onze nieuwsbrief