https://youtu.be/MPy1AhUDB70

Mijn naam is Saraï Heijboer, vierdejaars student HBO-Verpleegkunde aan de Christelijke Hogeschool Ede. Mijn afstudeeronderzoek doe ik met medewerking van de Contactgroep Marfan Nederland.

Graag ga ik met mensen met het marfansyndroom het gesprek aan om inzicht te krijgen in hoe zij de jeugdjaren hebben ervaren. Middels een interview kom ik er graag achter waar een mens met het marfansyndroom tegenaan is gelopen. Hoe verliep de jeugd? Hoe ging het op school? En met sociale contacten? Is er bijvoorbeeld sprake geweest van pestgedrag?

Dus uw ervaring telt! Als u in aanmerking wilt komen voor een interview, stuur dan vóór 3 april een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De digitale interviews duren ongeveer 40 minuten en zullen in onderling overleg plaatsvinden tussen 7 en 23 april 2021. Ook voor eventuele vragen kunt u contact met mij opnemen. Ik wil benadrukken dat uw ervaring en mening telt en geen enkel antwoord goed of fout is. De gegevens van dit onderzoek worden anoniem verwerkt en alleen voor doeleinden van dit onderzoek gebruikt.

Ik kijk uit naar uw bericht en hoop op een mooi onderzoek.

Met vriendelijke groet,

Saraï Heijboer

 

Ontvang onze nieuwsbrief