De Contactgroep Marfan Nederland organiseert een familieweekend! Het weekend is bedoeld voor alle leden die zin hebben in een gezellig weekend en/of behoefte hebben aan lotgenotencontact. In dit weekend is niks verplicht; alles mag, niets moet! Het weekend gaat door bij minimaal 4 familie-aanmeldingen.

Gasthuus de Notelaar

We gaan dit jaar naar Gasthuus de Notelaar in Putten. Gasthuus de Notelaar is een kleinschalige, gastvrije en sfeervolle groepsaccommodatie in het buitengebied van Putten, aan de rand van de Veluwe. De locatie en omgeving zijn enig in hun soort, het ademt rust en gemoedelijkheid uit. Gelegen in de nabijheid van bos en natuurschoon. De accommodatie is geschikt voor zowel jong als oud.

Natuurlijk bieden wij u ook een leuk programma!

 • Vrijdag is tussen 17.00 en 19.00 uur de inloop, zodat iedereen de tijd heeft om naar Putten toe te komen.
 • Als iedereen er is beginnen we met een gezamenlijk diner.
 • Daarna is er gelegenheid tot (hernieuwde) kennismaking en/of om even lekker bij te kletsen.
  Met het programma zijn wij momenteel druk bezig, maar het belooft een leuk, creatief en ook wel een beetje actief weekend te worden.
 • Zondag rond 16.00 uur zullen wij weer afscheid van elkaar nemen.

Wilt u ook mee?

Geef u dan vóór 10 juli (1) a.s. op door het bijgaande aanmeldformulier volledig in te vullen en terug te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eigen bijdrage

Voor het familieweekend vragen wij een eigen bijdrage.

 • 0 t/m 5 jaar gratis
 • 6 t/m 12 jaar € 12,50 p.p.
 • vanaf 13 jaar € 25,00 p.p.

Na betaling van uw eigen bijdrage is de aanmelding pas definitief. (2)

Vol = vol! (3)

N.B. Het is om organisatorische redenen helaas niet mogelijk om een gedeelte van het weekend deel te nemen. U kunt alleen aan het volledige weekend deelnemen, van vrijdagavond t/m zondag.


 1. Bij annulering na 10 augustus a.s. is er géén restitutie mogelijk van uw eigen bijdrage.
 2. Na ontvangst van het aanmeldformulier ontvangt u binnen een week een bericht met de betalingsgegevens. Heeft u na 2 weken geen bericht via de mail van ons ontvangen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 3. Mochten we vol zitten, dan kunt u op de reservelijst worden geplaatst. Bij annulering zullen wij dan contact met u opnemen.
Ontvang onze nieuwsbrief