Chantal, Ervaringsdeskundig Coach.

Beste leden van de Contactgroep Marfan,

Sommigen van jullie kennen mij al van de Voorjaarscontactdag, anderen nog niet. Ik zal mij daarom eerst kort nog even voorstellen. Mijn naam is Chantal, ik ben 37 jaar oud en woon in Amsterdam.

Namens de Contactgroep Marfan ben ik deze maand gestart met de opleiding tot Ervaringsdeskundig Coach welke door het Centrum Chronisch Ziek en Werk (CCZW) verzorgd wordt. Dit houdt in dat ik mijn eigen ervaringen in ga zetten om leden van de Contactgroep te gaan coachen en te begeleiden, aanvullend op mijn afgeronde studie sociale psychologie. Met name op het gebied van het vinden van werk, behouden van werk, vrijwilligerswerk of mantelzorg kan iemand met een chronische aandoening tegen problemen aanlopen. Daarnaast worden er ook vaak diverse uitdagingen ondervonden op andere gebieden, waaronder bijvoorbeeld belemmeringen in het dagelijkse en/of het sociale functioneren, medische beperkingen en zelfacceptatie welke allemaal van invloed kunnen zijn op het algehele gevoel van welbevinden.

Om de opleiding met succes af te kunnen ronden, ben ik per direct op zoek naar ten minste 5 leden die geïnteresseerd zijn in een coachingstraject van minimaal 3 sessies. De eerste 3 sessies zullen gratis zijn. Indien er behoefte is aan meer sessies dan is dit mogelijk tegen een gereduceerd tarief. Coaching kan op een locatie bij u in de buurt plaatsvinden of eventueel via e-coaching.

Staat u open voor een coachingstraject of weet u iemand die hiervoor openstaat? Neem dan contact met mij op via het contactformulier van deze website.

Ik zie uw reactie graag tegemoet en mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Hartelijke groet,

Chantal

Ontvang onze nieuwsbrief