× Welkom op het Marfan forum!

Schrijf in het kort wie je bent, je hobby's en achtergrond en eventueel je interessegebieden. We hopen je regelmatig tegen te komen in de fora!

Welkom op het Marfan forum

Meer
08 feb 2010 18:10 - 22 mei 2011 14:58 #1 door Arjan
Arjan heeft een nieuw onderwerp gemaakt: Welkom op het Marfan forum
Welkom in ons Marfan forum.
We nodigen je graag uit in één van deze fora een vraag of opmerking te plaatsen over Marfan of gerelateerde onderwerpen. Daarbij zijn eigen ervaringen heel belangrijk, zodat andere mensen van elkaar kunnen leren.

Denk er wel aan dat de fora openbaar zijn voor iedereen. Houd dus rekening met wat je schrijft over jezelf. Het plaatsen van privé-gevoelige informatie, zoals persoonlijke of medische gegevens, is geheel op eigen risico.

In het forum ben je bekend onder je gebruikersnaam. Je echte naam of e-mailadres zal NOOIT via deze website openbaar gemaakt worden.
Het forum is niet alleen voorbehouden voor leden van de Contactgroep Marfan Nederland. Iedereen kan en mag zich registreren op de website en zich zo toegang verschaffen tot het forum.
Misbruik, ongepast gedrag en beledigende en grove taal worden niet geaccepteerd. Deze berichten worden direct verwijderd en de gebruiker wordt geblokkeerd.

Lees ook onze help-pagina voor meer informatie.
Mocht u opmerkingen, vragen of suggesties hebben, aarzel niet het ons te laten weten.

Webmaster
Laatst bewerkt: 22 mei 2011 14:58 door Arjan. Reden: edit dode link
De volgende gebruiker (s) zei dank u: olaf
Discussie gesloten.
Tijd voor maken pagina: 0.489 seconden
Ontvang onze nieuwsbrief